Hoveniersbedrijf

Advies

Ter plekke voorzien wij u van advies en ideeën over de inrichting. Samen bespreken we de gewenste sfeer, én natuurlijk uw wensen en eisen omtrent de inrichting van uw tuin. Vervolgens gaat onze tuinontwerper aan de slag en maakt een tekening voor een tuinontwerp op maat.

Ontwerp

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het aanleggen van uw tuin. U kunt het ontwerp en de aanleg van uw droomtuin geheel aan ons uitbesteden, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van het werk zelf te doen!

Aanleg

Als de tuin is ontworpen, door onze tuinarchitect of door uzelf, gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Eerst maken we een afspraak over de begin- en einddatum voor de werkzaamheden. Het benodigde materiaal en de beplanting worden besteld, vervolgens gaat ons team specialisten aan de slag met de tuinaanleg.

Ter plekke voorzien wij u van

advies en ideeën over de inrichting.

Onderhoud

Wilt u uw tuin seizoensklaar laten maken? Of heeft u simpelweg geen zin of tijd om in uw tuin aan de slag te gaan? De medewerkers van hoveniersbedrijf Lammert van Nijhuis doen het graag voor u!

Renovatie

Wilt u een bestaande of verouderde tuin weer nieuw leven inblazen? Het renoveren van uw tuin hoeft niet te betekenen dat de tuin helemaal opnieuw aangelegd moet worden. Andere bestrating, de aanleg van een vijver of het realiseren van een extra terras kan al een grote verbetering zijn.