Over ons

Over lammert van nijhuis

Groencentrum Lammert van Nijhuis is al jaren een begrip in Ermelo en omstreken. Als klant van groencentrum Lammert van Nijhuis bent u gegarandeerd van een gedegen advies, hoge service en uitstekende kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor:

  • Tuinadvies
  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Tuinrenovatie

Tuincentrum & Kwekerij

Groencentrum Lammert van Nijhuis beschikt over een eigen boomkwekerij van circa drie hectare. Voor al uw tuinvragen en een uitgebreid assortiment aan beplanting kunt u terecht in ons tuincentrum, gevestigd aan de Oude Telgterweg 257 te Ermelo.

De tuin van uw dromen

Wilt u een tuin die het hele jaar mooi blijft? De schaduwzijde van uw tuin laten schitteren? Een juiste keuze van de beplanting is daarbij essentieel. Ook voor die lastige, natte of droge plekken in uw tuin beschikken wij over een ruim assortiment aan planten die samen een prachtige begroeiing kunnen vormen. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis creëren we samen met u de tuin van uw dromen!

Persoonlijk & Deskundig Advies

Geeft uw hortensia geen bloemen meer? Weet u niet hoe u uw laurier moet snoeien? Bloeien uw rozen niet zoals u wilt? Neem eens contact op met één van onze medewerkers of breng een bezoek aan ons tuincentrum.

U kunt met al uw tuinvragen bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Volg ons op

Social media...
0
Verschillende planten
0
Planten verkocht
0
Tevreden klanten
0
Folders gedownload